Kundaliinijoogan perusteet 23.8.19

Japanitalo on kulttuurien kohtauspaikka.
Nyt on mahdollisuus tutustua kundaliini-joogaan rovaniemeläisen Joti Savitri Kaurin (Riikka Matala) opastuksella. Näin hän kertoo:

MITÄ ON KUNDALIINIJOOGA?
Kundaliinijooga on mielen joogaa, jossa elvytät myös kehoasi osallistumalla ohjattuun harjoitukseen. Opetan Yogi Bhajanin meille länsimaihin 1960-luvun lopussa tuomin opein. Voit maailmalla tavata montakin versiota kyseisestä traditiosta. Harjoitukset, joita välitän on annettu harjoitukseksi arjen keskelle, jotta voimme olla parhaita versioita itsestämme. Kyse ei ole uskonnosta, vaan ikiaikaisen teknologian käyttämisestä oman arjen mielekkyyden lisäämisessä.

Kundaliinijoogaharjoitus sisältää virittäytymisen, lämmittelyt, kriyan (fyysisen harjoituksen), rentoutuksen, meditaation ja tunnin sulun. Harjoitus on hallittu keino pysähtyä itsensä äärelle ja hakea voimavaroja arkeen itsestä käsin. Kehon liikuttaminen, hengitysharjoitukset, mantrojen käyttö, rentoutus ja erilaiset meditaatiomuodot auttavat tässä. Harjoituksia on satoja, ehkä tuhansia, erilaisiin elämäntilanteisiin. Tässä sessiossa keskitytään mielen virkistämiseen ja rauhoittamiseen sekä oman voiman säilyttämiseen iltojen pimetessä.
– Joti Savitri Kaur (Riikka Matala), Kemin Osaajien Osuuskunta.

japanilaisia teemaljoja ja teevispilä
RAIKKAUTTA SYKSYYN!
Kundaliinijoogan perusteet
perjantaina 23.8.2019 klo 13 alkaen
Japanitalossa Simojärvellä
Kesto 3 tuntia, joka sisältää tradition esittelyn. mielen virkistämisen ja rauhoittamisen teemalla, sekä 1,5 tunnin joogaharjoituksen.
Joogaharjoitus klo 14.30-16.00
Voit osallistua koko sessioon tai vain harjoitukseen.
Hinta:
30 €/tradition esittely + yksittäiset harjoitukset + joogaa lainavarustein
20€/joogaharjoitus lainavarustein (1,5 t)
15€/joogaharjoitus omin varustein (1,5 t)
Ohjaajana Joti Savitri Kaur (Riikka Matala) (1.taso)
Ilmoittautumiset: 044-579 0483 Tuija
040-0429055 Riikka
Huom. Max 10 osallistujaa! Varaa paikkasi heti!
Lotuskukka, jonka sisällä palava kynttilä.