Japanitalon kesäkausi on alkanut

Japanitalon kesäkausi on alkanut.  Japanitalo on nyt avoinna 30.8 saakka tiistaista sunnuntaihin klo 11-17, tai sopimuksen mukaan. Noudatamme koronan leviämisen ehkäisemisestä annettuja määräyksiä. Pidämme tilat entistäkin paremmin puhtaina ja tarjolla on käsidesiä ja toki myös käsienpesumahdollisuus.

Ryhmäkäynnit pyydämme sopimaan etukäteen. Yksittäisten vierailijoiden on helppo säilyttää turvallinen etäisyys. Myös terassi ja puutarha ovat rauhallisia oleskelualueita.
Majoittuminen onnistuu myös etukäteen varaamalla.

Ryhmille voi edelleen varata luennon jostakin japanilaisen kulttuurin aihealueesta. Suositeltava ryhmäkoko luentotilaisuudessa on n. 16 henkeä. Mikäli kyseessä on vain tavallinen ryhmävierailu, voi ryhmässä olla enemmänkin, koska ryhmä voi hajaantua eri tiloihin.

Tuija Pontelan valokuvanäyttelyaikaa Yūgen – kuvia hetkistä, on jatkettu aina 28.7 saakka.

Seuraa tapahtumia Facebook -sivulta ja Instagramista.  Tervetuloa!