Suomi – Japani 100 vuotta ystävyyttä

Juhlavuoden tapahtumia järjestetään eri puolilla Suomea ja Japania. Suomessa järjestäjiä ovat mm. Japanin suurlähetystö sekä Japanin ystävyysyhdistykset sekä muita julkisia ja yksityisiä tahoja.

Musiikkipitoisia juhlavuoden tapahtumia on tällä viikolla Oulussa runsaasti. Keskiviikkona 27.3. klo 17-18 Oulun Valveen Delissä on  Coro Animony Animekonsertti. Konserttiin on vapaa pääsy ja sen järjestää yhteistyössä Oulun Sarjakuvaseura ja Oulun japanilais-suomalainen yhdistys.
Torstaina 28.3.klo 16.30-18 Oulun Valkeassa esiintyvät Nishinomiyan lapsikuoro ja Oulun fröökynät yhteiskonsertissa, harvinaisena mausteena Shodo – kalligrafia performanssi. Myös tänne on vapaa pääsy.
Viikko huipentuu kaikkien yhteiseen Ystävyyskonserttiin Madetoja-salissa perjantaina 29.3 klo 19.
Lisätietoa tapahtumista http://osjy.fi/kotoba/wp-content/uploads/Japani-Suomi-100v-vuosijuhla-konserttit-Oulussa-Maaliskuussa-2019.pdf