Karee raisu – Chicken curry ravintolapäivässä 19.10.2019 klo 12-16.

Kanaa currykastikkeessa

Lokakuun ravintolapäivässä on tarjolla kanaa currykastikkeessa. Karee raisu on, kuten moni tietää Japanissa lasten suorikkiruoka. Kareeraisun katakanakirjoitusasustakin huomaa, ettei se alun perin ole japanilainen ruoka. Sen sanotaan tulleen jo 1800-luvun lopulla Japaniin Briteistä ja saavutti heti suuren suosion. Nyt sitä saa niin katukojuista kuin ravintoloistakin ja usein sitä valmistetaan kotona, onhan se todella helppo arkiruoka. Japanilainen Curry-kastike on makeampi ja miedompi kuin esimerkiksi intialainen. Sitä on saatavilla kolmea voimakkuusastetta, normaali, tulinen ja hyvin tulinen. Japanitalon curry on miedompi, mutta siinä on silti sähäkkyyttä. Karee raisu voi sisältää kanaa, naudan tai possun lihaa, tai se voi olla kokonaan kasviksista valmistettu.

Ravintolapäivänä 19.10 on tarjolla siis kanaa currykastikkeessa, mutta voit varata myös kasvisvaihtoehdon. Ilmoita siitä varatessasi.
Ennakkovaraukset 17.10. mennessä 044-579 0483. Annoksen hinta 12/8 euroa.