Egenland löysi Japanitalon

Kulttuurimatkailuohjelma Egenland kävi kylässä viime elokuussa. Parin päivän vierailun aikana kuvattiin jaksoa Egenlandin kolmannelle tuotantokaudelle. Jakso, jossa Japanitalo on mukana, lähetetään tiistaina 11.2 Yle Teema&Fem -kanavalla klo 20.00 ja uusintana perjantaina 14.2 klo 18.30. Sen jälkeen ohjelma on vielä nähtävissä Yle Areenassa.

Egenland on kaksikielinen kulttuurimatkailuohjelma, johon yleisö voi lähettää vihjeitä mielenkiintoisista kohteista, jotka eivät ole kovin tunnettuja. Ohjelmasarja on kuvannut jo yli sata kohdetta ja löytänyt kiehtovia paikkoja etelästä pohjoiseen.

Japanitalosta oli tullut useitakin ehdotuksia ja viime elokuussa kuvaukset sitten toteutuivat. Tervetuloa tutustumaan. Jakso on kuvattu loppukesällä syksyn kynnyksellä, mutta Japanitaloon pääsee ympäri vuoden etukäteen sopien.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/01/03/japanitalo-ranua