Japanitalossa odotellaan kesää

Korona-pandemia on aiheuttanut muutoksia myös Japanitalon toimintaan. Suosittuja japanilaisen ruoan ravintolapäiviä ei kevään aikana ole järjestetty. Palaamme herkullisiin ateriahetkiin heti kun se on mahdollista. Tapahtumien suunnittelussa otamme huomioon sen, että osallistujia on alle kymmenen henkeä. Pientapahtumia siis voimme järjestää rajatulle joukolle. Seuraa tapahtumia Japanitalon Facebook -sivulta ja Instagramista. Linkit sivuille löytyvät tämän sivun alareunasta. Kun käyt tykkäämässä sivusta, saat päivittyvää tietoa omalle sivullesi.

Japanitalossa on vielä paljon lunta. Lumiennätys 120 cm. Tämä kuva on helmikuun lopulta.

Kesälle suunniteltu, ja jo pitkälle valmisteltu uusi näyttely siirtyy seuraavaan kesään, jotta mahdollisimman moni voi sen nähdä. Meneillään oleva näyttely jatkuu näillä näkymin heinäkuun loppuun. Muutoksista ilmoitamme some-kanavillamme.

Kesää odotellessa kannattaa suunnitella matkakohteita ja reittejä. Japanitaloon olet aina tervetullut vierailemaan ja nauttimaan japanilaisesta tunnelmasta. Päivittäiset aukioloajat löydät täältä verkkosivulta. Muulloin vierailu sovitaan etukäteen. Esimakua saat katsomalla, mitä Hannamari ja Nicke kokivat vieraillessaan Egenland -ohjelman teossa Japanitalossa viime kesänä. Ohjelman löydät täältä.