Kiinnostaako japanilainen kirjallisuus?

Japanilaisen kirjallisuuden lukupiirissä tammikuussa aiheena Inoue Yasushi: Äitini tarina. Japanitalon lukupiirin kokoontuminen siirtyy myöhemmäksi. Seuraa kotisivua ja fb -sivua. Tulossa myös Podcast!

Inoue Yasushi: Äitini tarina, Otava, Kirjan kansikuva
Inouen teosta on saatavilla useassa Lapin kirjastossa

Ellet ehdi lukea kirjaa, se ei haittaa. Voit hyvin lukea myös jonkin muun Inouen teoksen tai vaikkapa suomalaisen kirjailijan samasta aiheesta kertovan kirjan. Lukupiirissä keskustelemme leppoisasti kahvin tai teen merkeissä kirjailijasta, kirjasta ja lukukokemuksistamme. Keskustelua voi vielä jatkaa lukublogissa. Ilmoittaudu etukäteen osoitteessa: japanitalo(at)lappstory.fi. Lisätietoa saat samasta osoitteesta.

Kevään ajan kestävän lukupiirin muut kirjat ovat:
Kawabata Yasunari: Lumen maa
Yoshimoto Banana: Kitchen
Sami Hilvo: Rouva S.
Minna Eväsoja: Shoshin – aloittelijan mieli
Mia Kankimäki: Asioita, jotka saavat sydämen lyömään nopeammin