Kurssit

Ikebanakurssi 4.9.2021

Jätä hyvästit kesälle, mutta tuo kukat kotiin. Ikebanakurssi Japanitalossa lauantaina 4.9.2021. Osallistumismaksu 60,00 € sisältää kevyen lounaan. Ota omat kukat mukaan, muut välineet voit lainata kurssilla. Aloitamme klo 13.00 ja kurssi päättyy klo 18.00. Opettajana on Elizabeth Asikainen, Sogetsukoulukunta. Ilmoittautumiset 044-579 0483. Kurssille mahtuu 8 osallistujaa.

Lempeä opastus teetaiteeseen

Kurssi 19.7.2021 klo 12-17
Henkilökohtaista opastusta antaa
teetaiteen opettaja Markku Peltola

Hinta: 55 € sisältää tarvikkeet ja kevyen lounaan. Huom.! max 5 osallistujaa. Ilmoittautumiset ja lisätietoa 044-5790483

teemalja ja teevispilä
 
Sanoista voimaa – luovan kirjoittamisen työpajat
26-27.9.2020 klo 10-17

Löydä omat luovat voimavarasi kirjoittamisen työpajassa. Kaksipäiväisessä työpajassa käytetään kirjallisuusterapian menetelmiä sanallistamisen välineinä. Et tarvitse aikaisempaa kirjoittamiskokemusta. Katso lisää www.lappstory.fi/

Japanitalon lukupiiri
Kevään 2019 lukupiiri alkaa tammikuussa. Lukupiiriin luetaan paitsi japanilaisia klassikkoja ja modernia kirjallisuutta, myös suomalaisten kirjoittamia teoksia, jotka joko sijoittuvat tai jotka viittaavat jollakin tavoin Japaniin tai kertovat sen kulttuurista. Jokaisesta teoksesta julkaistaan esittely ja sen keskustelun tuottamia kommentteja. Lukupiiriin voi osallistua Japanitalossa, jolloin yhden päivän mittaisen tapaamisen aikana keskustellaan kirjasta. Verkkosivun kautta voi myös osallistua livelähetyksen tai aiemmin lähetettyjen kommenttien kautta. 

Japanitalossa voi luonnollisesti viipyä pidempäänkin viettämässä lukuretriittiä aidossa ympäristössä ja tutustua samalla Japanitalon Mochizuki Bunko – kokoelmaan.

Luemme seuraavat kirjat:
Inoue Yasushi: Äitini tarina (tammikuu)
Kawabata Yasunari: Lumen maa (helmikuu)
Yoshimoto Banana: Kitchen (maaliskuu)
Sami Hilvo: Rouva S. tai  (huhtikuu)
Mia Kankimäki: Asioita, jotka saavat sydämeni lyömään
nopeammin
Minna Eväsoja: Shoshin – Aloittelijan mieli  (toukokuu)

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla japanitalo@lappstory.fi